Політика конфіденційності сайту «Перша Віза»

1. Загальні відомості
1.1. Нижче приведена Політика конфіденційності (далі по тексту - Політика), в якій описані всі права й зобов'язання користувачів сайту «Перша Віза». Уважно ознайомтеся з даним документом, оскільки він є важливою частиною Умов використання вебресурсу. У разі повної або часткової незгоди з цією Політикою, радимо припинити використання сайту «Перша Віза».
1.2. Головною метою створення Політики є необхідність інформування користувачів сайту про збір, зберігання та використання їх персональних даних.
1.3. У тому випадку якщо під час відвідування сайту або реєстрації на ньому Ви вказуєте свій номер телефону або інші персональні дані, це свідчить про Вашу згоду на обробку цієї інформації.
1.4. Обробка персональних даних передбачає збір, зберігання, оновлення або видалення. Дані дії здійснюються з метою функціонування сайту.
1.5. Адміністрація вебсайту залишає за собою право в будь-який момент змінювати деякі пункти Політики. Щоб володіти актуальною інформацією, рекомендуємо періодично перевіряти оновлення Політики на сайті. Сповіщення про корективи Політики приходять користувачам на телефон або електронну адресу. Продовжуючи використання сайту після внесення коректив в Політику, Ви автоматично погоджуєтеся з цими корективами.
2. Яку саме інформацію збирає вебсайт
2.1. Збір та обробка стосується лише тих даних, які користувач надає сам. До їх числа відносяться:
• Інформація, яка необхідна для отримання новин та розсилок сайту: контактний номер телефону, адреса електронної пошти.
• Дані, що необхідні для пошуку роботи на сайті «Перша Віза», а саме: ПІБ, номер телефону, дата народження, місто проживання, громадянство, освіта, стаж, попередні місця роботи та інше. Також може вказуватися інформація про наявність біометричного паспорта, візи та водійського посвідчення.
• Інформація, що стосується бажаної роботи користувача сайту.
2.2. Ресурсом можуть аналізуватися й оброблятися дані, що були зібрані автоматично, а саме:
• Статистичні - дані облікових записів користувача, що були вказані в процесі реєстрації на сайті. Така інформація використовується для створення бази даних користувачів, реклами і поліпшення функціонування ресурсу. Статистичні дані можуть бути доступними в загальному вигляді.
• Інформація, що визначає пристрій, з якого був здійснений вхід на сайт, а саме: версія браузера, IP-адреса, місцезнаходження комп'ютера або мобільного пристрою, тривалість відвідування, час відвідування, історія переглянутих сторінок, запити та відповіді роботодавців та інше.
• Дані про взаємодії між сторінками та номером телефону, які вказувалися для зв'язку між користувачем і центром підтримки сайту. Аналіз цих даних може здійснюватися різними способами, в тому числі за допомогою cookies-файлів.
3. Використання персональних даних
3.1. Використання персональних даних користувача сайту «Перша Віза» може бути здійснено для наступних цілей:
• надання послуг користувачеві;
• визначення помилок і недоліків ресурсу з метою їх подальшого усунення;
• оповіщення користувача про нові можливості сайту, послуги та оновлення;
• поліпшення й оптимізації вебресурсу шляхом аналізу його роботи.
4. Ймовірність розкриття персональних даних користувача сайту
4.1. Оприлюднення персональних даних користувачів сайту можливе лише в тому випадку, коли користувач дав на це дозвіл. В інших випадках інформація залишається закритою згідно з умовами Політики конфіденційності.
4.2. Частковий доступ до персональних даних можуть отримувати треті особи, а саме:
• зареєстровані роботодавці, які зацікавлені в прийомі на роботу кандидатів, анкети яких розміщені на ресурсі;
• партнери вебсайту, які можуть розміщувати інформацію про сайт «Перша Віза» та послуги, які він надає.
Треті особи отримують доступ до інформації на тих умовах, що вказані в домовленості. Рівень доступу контролюється адміністратором і відповідає правилам використання сайту.
Вебсайт не бере на себе відповідальність за збереження персональних даних користувачів, які були розкриті суб'єктами І категорії. Також ресурс не несе відповідальності за захист інформації, яку розкрив сам користувач.
Збір та обробка даних суб'єктами І категорії за межами вебсайту здійснюється відповідно до правил Політики конфіденційності цих суб'єктів.
Згідно із законодавством, дані, що були отримані сервісами, не зважають персональними. Якщо користувач бажає дізнатися мету використання й обробки цієї інформації, він повинен звернутись в Політику конфіденційності цих представників.
4.3. Сайт «Перша Віза» підпорядковується законодавству та при необхідності виконує його вимоги. Персональні дані користувача можуть бути розкриті без попередження в таких випадках:
• для захисту від шахрайства;
• за офіційним запитом у разі судового розгляду або розслідування;
• в разі забороненого використання сайту в особистих цілях;
• в разі надходження скарг від інших користувачів ресурсу.
Інформація буде розкрита і використана лише в тому обсязі, який необхідний для проведення розслідування.
5. Видалення і зміна персональних даних
5.1. Користувач має право змінити свої персональні дані на сайті власноруч. Якщо він хоче видалити некоректну або неактуальну інформацію, він повинен звернутися до адміністратора сайту із запитом. Адміністратор зобов'язаний розглянути заявку та вирішити проблему протягом 3 днів після звернення.
5.2. Для видалення персонального облікового запису користувач може подати заявку адміністратору. Адміністратор ресурсу повинен повністю видалити всі дані, що стосуються даного користувача.
6. Термін зберігання персональних даних та методи їх захисту
6.1. Обробка, збереження й використання персональних даних здійснюється відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".
6.2. Тривалість зберігання персональних даних визначається з урахуванням виконання умов, зазначених в п. 3.1 Політики конфіденційності, але повинен бути не менше 10 років.
6.3. Сайт "Перша Віза" докладає всіх можливих зусиль для збереження даних, а також їх використання відповідно до норм законодавства.
7. Зв'язок з адміністрацією сайту
7.1. За обробку персональних даних користувачів ресурсу відповідає адміністратор.
7.2. З усіма питаннями та пропозиціями, що стосуються збору, зберігання та використання персональних даних, необхідно звертатися до адміністратора вебсайту за електронною поштою.
Програма подяки