м. Рівне, Проспект миру 11, офіс №19
098 767 06 06
  • 066 767 06 06
  • 073 767 06 06
  • 099 767 06 06
  • 050 767 06 06

Отзывы о компании «Первая Виза» 445

Клиенты говорят, что нам можно и нужно доверять!
А мы всего лишь качественно и очень внимательно выполняем свою работу!
Вы тоже можете поделиться своим опытом работы с компанией “Первая Виза”. Отправьте свой отзыв на info@1viza.com и мы его опубликуем!
Отзыв клиента
Доказательства
Володимир Слободянюк (clc.am/dpx2tA)
30.12.2018
Хочу дуже подякувати компанії Перша Віза а особенно Юрію Володимировичу так як коли я звернувся за допомогою влаштування за кордоном то мені було все поясненно від початку до кінця і ми стали оформляти документи коли вже робоча віза в мене була на руках то я повідомив про це і мені сказали що все добре і через невеликий відрізок часу зателефонував Юрій Володимирович і повідомив на яке число їхати при цьому все пояснив як правильно проходити кордоном.По приїзду на місце роботи в місто Ліберці мене зустрів координатор який поселив на рахунок проживання то умови дуже відмінні, на рахунок праці то все так як мені розповідали то і так вийшло.Праця не тяжка коли потрібна допомога то я люди які допоможуть. Дякую Вам ще раз і від щирого серця живу довголіття і процвітання.
Автор отзыва: Володимир Слободянюк   (clc.am/dpx2tA)
Roman Kovtaniuk (clc.am/8ODECA)
28.12.2018
Супер сервіс. Все на вищому рівні. Документи готують швидко, дешево та надійно. На рахунок вакансій у Чехії. Все обіцяне повністю відповідає дійсності. Житло коштує 3700 в місяць, але більшу частину оплачує роботодавець, нам же це обходиться в 1500крон в місяць. Кімнати чисті та теплі. У вартість проживання входить щоденне вологе прибирання та щотижнева заміна постільної білизн. В гуртожитку проживають самі українці.

Робота не складна, цехи чисті і теплі. Ніхто нікуди не гонить. Що до чого можна зрозуміти уже у перший день роботи. за тиждень уже працюєш на рівні зі всіма. Процеси на 80% автоматизовані. Завдання працівників контролювати роботу машин, або збирати докупи уже готові пластмасові деталі. Чехи доречі досить привітні до українців. За кожен тиждень роботи дають аванс у 1500крон. Якщо ні в чому не відмовляти собі у харчування(м'ясо, фрукти, овочі, солодощі) без цигарок і алкоголю, то аванс за тиждень майже не реально потратити. Робота ідеально підходить для сімейних пар.
Автор отзыва: Roman Kovtaniuk   (clc.am/8ODECA)
Ляшок Наталія
05.12.2018
Відгук та враження клієнтки на заводі Flex.
Автор отзыва: Ляшок Наталія  
Ирина Шепель (vk.com/id311287499)
30.11.2018
Відгук та враження задоволеного клієнта про роботу на складі одягу H&M
Автор отзыва: Ирина Шепель   (vk.com/id311287499)
Ріта Сліпченко (clc.am/-NGefw)
28.11.2018
Відгук задоволеного клієнта залишений на нашій сторінкці у фейсбуці
Автор отзыва: Ріта Сліпченко   (clc.am/-NGefw)
Lesya Rostkovskaya (clc.am/IT6hSQ)
27.11.2018
Відгук задоволеного клієнта залишений на нашій сторінкці у фейсбуці.
Автор отзыва: Lesya Rostkovskaya   (clc.am/IT6hSQ)
Володя Луцкий (vk.com/v0v41k95)
13.11.2018
Відгук та враження клієнта про роботу на складі косметики ROSSMANN
Автор отзыва: Володя Луцкий   (vk.com/v0v41k95)
Вася Дячик (vk.com/vasyok9797)
10.11.2018
Дякую гарно організації Перша віза вже втретє роблю через них візу все на вищому рівні швидко зробили дякую!!!
Автор отзыва: Вася Дячик   (vk.com/vasyok9797)
Ірина Петрук
02.11.2018
Відгук та враження клієнта про роботу на складі ZARA
Автор отзыва: Ірина Петрук  
Татьяна Шутяева (vk.com/id380840256)
27 жовтня
Добрый вечер спасибо за помощь в трудоустройстве в Польше на джилетте всем довольна
Автор отзыва: Татьяна Шутяева   (vk.com/id380840256)
Vadym Tokarchuk (clc.am/Rtr9CQ)
30 жовтня
Всім рекомендую <Перша віза> за якіскісно та швидко надані послуги. Окремо дякую Ігору, приємно було співпрацювати)
Автор отзыва: Vadym Tokarchuk   (clc.am/Rtr9CQ)
Татьяна Броварская (www.facebook.com/profile.php?id=100018370636860)
7 жовтня
Дякую, Першій Візі, що допомогли з роботою,дуже вдячні, особливо Юрію Володимировичу,чуйна людина,він допомогав завжи на телефоному звязку,завжди розпитає, що до чого і порадить,як краще,всього найкращого вам,процвітання вам благополуччя в вашій не легкій роботі,Позитиву)))Вам !!!!
Автор отзыва: Татьяна Броварская   (www.facebook.com/profile.php?id=100018370636860)
Kateryna Kulikova (clc.to/zMHEXg)
20 вересня
Спасибо большое 1ВИЗА за вашу работу!! Все сделали быстро, качественно и вежливо!!! Получила визу в Польшу в течении месяца от предоставления своих данных фирме. Отдельная благодарность менеджеру Iгор Перша Вiза!
Автор отзыва: Kateryna Kulikova   (clc.to/zMHEXg)
Meloy Pasha (clc.to/wRCULA)
17 вересня
Дуже задоволений злагодженною роботою цієї компанії. В особливості Ігор зробив все оперативно, швидко і якісно. Дякую!
Автор отзыва: Meloy Pasha   (clc.to/wRCULA)
Maxim Kipelov (clc.to/Ifiyhg)
8 вересня
Обращались к ребятам за помощью в оформлении документов. До этого две компании тянули время, а результата так и не было. Здесь же оформили всё быстро, оперативно и в срок. Были очень удивлены и рады такой слаженности и пунктуальности. Спасибо!
Автор отзыва: Maxim Kipelov   (clc.to/Ifiyhg)
Менеджер

Здравствуйте. Меня зовут Юля. Я - менеджер компании «Перша Віза».

Давайте я Вам перезвоню и подберу лучшую работу для Вас всего за несколько минут?

Спасибо, не нужно.
Менеджер

Отлично!

Юля или другой свободный менеджер перезвонит вам в самое ближайшее время!

Хорошо, жду звонка!